PALVELEMME

3.5. - 30.6.
ma, ke, to, pe 9 - 18
la 9 - 16
su 12-15
ti suljettu

1.7. - 31.8.
ma, ke, to, pe 9 - 17
la 9-16
su 12-15
ti suljettu

1.9. - 30.9
ma, ke, to, pe 9 - 16
la 10-15
ti ja su suljettu

1.10. jälkeen soita ennen tuloasi.

Ryhmille myös
sopimuksen mukaan.

pontinen_otsikot_ryhmat.png

 


PerennaPuutarha Pöntinen

Puutarhamme ottaa vastaan retkiryhmiä ennalta sovittuna aikana. Pihassa parkkitilaa ja bussi mahtuu kääntymään. Muista varata vierailuaika.

Tarjoamme maksullisen opastetun pihapuutarhakierroksen johon sisältyy kahvi, pikkupulla tai pasteija.

Ryhmille sopiva vierailuaika toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun.

Lähellä PerennaPuutarha Pöntistä on myös muita mielenkiintoisia kohteita. Nämä kaikki sijaitsevat meistä kymmenen kilometrin säteellä, joten voit käydä samalla reissulla vaikka kaikissa:

 

Ratsutila Starhill Stable

Starhill Stablessa pääset hevostelemaan – joko katselemalla tai ratsastamalla. Järjestämme päivittäin islanninhevosvaelluksia ja niiden lisäksi meillä on kenttätunteja ja leirejä. Tervetuloa tutustumaan sivuillemme www.starhillstable.com

 

Hyvän Olon Aurinkoniemi

Aurinkoniemi on sopiva paikka päiväkahveille tai pidempäänkin oleiluun. Aurinkoniemessä on laadukkaat majoitustilat, joko sisällä hirsitalossa tai kesäisin myös aitoissa. Aurinkoniemessä on kesäkahvila ja myymälä, josta saat lähiruokaherkkujen lisäksi tuotteita omaan hyvinvointiisi. Myös Bemer-hoitoja ja vuokrausta.
Lue lisää www.aurinkoniemi.fi

 

Rapalan Torppa

Virtasen Katja kasvattaa Suomen alkuperäiskarjaa eli kyyttöjä. Lisäksi hän myy luomumansikkaa ja kesäkukkien taimia. Käy tutustumassa suloisiin kyyttöihin ja voit ostaa lihaa myös mukaasi. Katjan tilalla on myös upeita perinnebiotooppeja eli niitä oikein perinteisiä suomalaisia haka- ja niittymaisemia.